Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Són els límits en la infància una garantia de futur? L’autoritat a casa i a les aules

Vilafranca del Penedès | 25-09-2024 19:00 h.

Són els límits en la infància una garantia de futur? L’autoritat a casa i a les aules

Aquest mes de setembre es proposa respondre la qüestió Són els límits en la infància una garantia de futur? L’autoritat a casa i a les aules. El debat comptarà amb les intervencions d’Assumpció Salat, investigadora en el camp del desenvolupament humà, experta en temes de Intel·ligència emocional, potencialitats humanes i en l'estudi de la consciència, i de Gemma Ventura, escriptora, periodista de la revista digital Catorze i mestra de primària. L’accés a la xerrada, que es farà el dimecres 25 de setembre a les 19h a l’Auditori de Vinseum, és gratuït.

La propera xerrada serà el 23 d’octubre amb una nova proposta que es concretarà tenint en compte les problemàtiques i inquietuds que els diferents serveis de l’Ajuntament de Vilafranca detecten a través de la ciutadania. L’objectiu és que el cicle pugui ajudar, guiar o aconsellar els vilafranquins i vilafranquines en aquells àmbits on es generi debat, reflexió, controvèrsia o voluntat de coneixement.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!