Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Som i serem

Vilafranca del Penedès | 20-10-2024 12:00 h.

Som i serem

Amb el seu estil inconfusible, el grup interpreta un total de 10 cançons dedicades als insectes, amb ritmes pop, de lletres divertides i alhora divulgatives, utilitzant instruments petits i de joguina. Per aquest nou treball, les barbudes han afegit petits instruments electrònics antics per tal d’ampliar sonoritats i apropar-se a nou estils de música.

Els insectes ja habitaven el món molt abans que nosaltres i, malgrat que ens envoltin, són uns grans desconeguts i els tenim por i fàstic. Els culpem de la meitat de catàstrofes naturals, però realment sense ells no existiríem. Els insectes tenen habilitats i costums molt interessants que destil·len ecologia, cooperativisme i feminisme. A Som i serem, ens aproximem al seu món amb una mirada curiosa, respectuosa i divertida.

El concert és gratuït i s’inclou dins la programació del cicle Paraules als Claustres, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, que sempre inclou un espectacle per a públic familiar dins la seva programació.

Fa més de 10 anys que 2princesesbarbudes aporten una visió personal a la música per a tots els públics, amb més de 500 concerts i 5 discs: Cançons i rimetes (2011), Enciclopèdia baixeta de la nit (2013), Sempre de vacances (2015), La bona vida (2019, Premi Enderrock al millor disc per a públic familiar) i Som i serem (2023).

Helena Casas Sal: Pianets electrònics i veu. Marc Marcé Nogué: Guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele petit, pianet electrònic i veu. Marc Poch Domènech: Bateria de joguina i veu. Toni Vilaprinyó Albareda: Baix petit, pianet electrònic i veu.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!