Agenda del Penedès

Fires i festes

120 anys del Casal de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 24-09-2024 19:00 h.

120 anys del Casal de Vilafranca

El proper dimarts 24 de setembre a les 19.00h de la tarda, el Teatre Casal serà l’espai on l’entitat celebrarà els seus 120 anys de vida. Gaudirem d’una conferència musical a càrrec de Manel Güell, on es farà un repàs de les actuacions i repertoris musicals del Ball del Casal. Una conferència amb música en viu que ens traslladarà als orígens de l’activitat per excel·lència de l’entitat, la que s’ha mantingut viva ininterrompudament des de l’inici. Tot seguit, es farà un reconeixement a tots els membres de les juntes directives del Casal al llarg de la seva història.

Un acte per celebrar la llarga història del Casal, iniciada l’any 1904 per un grup de joves vilafranquins que van voler crear una entitat de caire més obert i independent. El Casal ha estat considerada la primera societat contemporània que va tenir la nostra vila, precisament per aquest caràcter obert i no classista que ha caracteritzat la seva trajectòria més que centenària. L’acte és gratuït i obert a tothom.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!