
Els cellers catalans reforcen la presència a Instagram mentre TikTok comença a guanyar terreny
La quarta edició de l'estudi 'ENODATA 2025' radiografia la presència digital del sector del vi
- ACN/ Esteve Vallmajor Diez de Andino |
- 14-04-2025
La quarta edició de l'estudi 'ENODATA 2025' radiografia la presència digital del sector del vi
El president del Consell Regulador lamenta que alguns importadors nord-americans "fa mesos" que han frenat les comandes
El nou vi, elaborat per Ivà Gallego a partir de raïm Merlot cultivat a Sant Pau d’Ordal, neix en el marc d’un projecte que aposta pel relleu agrari i la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables
El tret de sortida tindrà lloc el divendres 11 d’abril, en un escenari carregat de simbolisme: el Celler AT Roca de Sant Sebastià dels Gorgs, just al costat del monestir que aquest any celebra mil anys d’història
La percepció del cava millora arreu de l’Estat, però el sector ha d’afrontar desafiaments com la fidelització, la innovació i el relleu generacional.
La primera anàlisi sectorial a la comarca aconsella fer un distintiu territorial i més oferta d’experiències segmentades
El projecte VINIA identifica partícules estranyes dins l’ampolla i permet retirar la unitat afectada sense comprometre el conjunt de la producció
L’esdeveniment, que comptarà amb la participació de més de 20 institucions i 70 investigadors, servirà com a punt de trobada per a la recerca i la innovació en el sector vitivinícola
La DO insisteix que uns aranzels del 200% als EUA tindrien “un fort impacte” però confia que no tiraran endavant
La partida representa l’1,8% de tots els productes exportats a aquest territori l’any passat
El director general remarca que els cellers s’hauran d’obrir a exportar a altres països si Trump tira endavant l’amenaça
El Consell Regulador recorda que els EUA és un dels quatre mercats principals
La desena de cellers es reivindiquen com “el projecte del món del vi més important” i reclamen “suport administratiu”
La desena edició del Microvi arriba amb vins, territori, enoturisme i novetats
El projecte està impulsat i coordinat pel clúster vitivinícola català INNOVI i compta amb la participació de cinc cellers del Penedès
Després de passar per València i Mallorca, la DO Penedès farà parada a Madrid el proper 26 de maig en el marc del saló professional Experiencia Verema
Els tastos solidaris, organitzats per Wine Aspects i alumnes de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, han donat suport al relleu agrari i a les persones afectades per la DANA
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local