
Cuinetes
-
Carme Arce
- Sensacions al voltant dels fogons, un espai per a disfrutar de l'art de la cuina


Receptes guanyadora i finalistes del concurs Del Mercat a la Taula
- Carme Arce |
- 19/10/2010 12:30:55

Gastronomia de Quaresma
Després d’haver deixat enrere el Carnaval ple de Xató, llardons i d’altres viandes, la següent festa és la Setmana Santa
- Carme Arce |
- 3/4/2010 13:24:49

Xató de comparsa
Diumenge, mentre estava a la cuina preparant una xatonada (xató, truites, coca de llardons i merengue), vaig poder gaudir d’unes imatges de la Plaça de la Vila, que mai havia pogut veure, vaig quedar bocabadada
- Carme Arce |
- 18/2/2010 16:01:52

Recepta per Sa majestat Rei Carnestoltes
El seleni és un potentíssim antioxidant, garanteix el bon funcionament dels músculs i tot el sistema cardiovascular, a més, ens ajuda a protegir-nos dels radicals lliures
- Carme Arce |
- 10/2/2010 1:47:34

Melmelades, confitures, conserves...
- Carme Arce |
- 14/10/2009 17:09:10

Espàrrecs de marge
És habitual en aquesta època de l’any, veure gent que busca espàrrecs al matí
- Carme Arce |
- 6/5/2009 22:26:27

La Quaresma
Diumenge ja haurem de tallar el darrer peu, dels set que en té la vella Quaresma, a punt ja per a preparar la Pasqua
- Carme Arce |
- 6/4/2009 19:21:49

Bon temps, bon sol i bones paelles
Aquest diumenge, va lluir el sol a Vilanova i arreu. Després d’un llarg hivern, tothom ja esperàvem el primer dia assolellat per anar a fer la paella
- Carme Arce |
- 19/3/2009 21:32:38
El més vist a Opinió
- Negligència i falta d'humanitat a l'estació de Renfe de Vilanova
- L’Ayza era pescador, ho sap tothom; però el que no tothom sap prou era que l’Ayza era un home de la mar
- L’Escola Pompeu Fabra de Vilanova i la Geltrú no és apte per tothom
- L'hora de dissenyar la Vilanova i la Geltrú del futur
- ‘Lolo’ Aguiló, el rocker que portava un pintor a dintre
- Gràcies, FAC!
- Mor als 75 anys el drapaire i col·leccionista vilanoví Francesc Pujadas
- Santi, el veí que neteja la platja del Prat de Vilanova
- Mor l’actor argentí establert a Sitges Daniel Faraldo
- El Turuta i la turuta
Màrqueting de continguts
L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.
Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.
Contacta amb nosaltresSUBSCRIU-TE
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local