GASTRONOMIA

Gastronomia de Quaresma

Després d’haver deixat enrere el Carnaval ple de Xató, llardons i d’altres viandes, la següent festa és la Setmana Santa

  • Carme Arce |
  • 3/4/2010 13:24:49
OPINIÓ

Xató de comparsa

Diumenge, mentre estava a la cuina preparant una xatonada (xató, truites, coca de llardons i merengue), vaig poder gaudir d’unes imatges de la Plaça de la Vila, que mai havia pogut veure, vaig quedar bocabadada

  • Carme Arce |
  • 18/2/2010 16:01:52
OPINIÓ

Recepta per Sa majestat Rei Carnestoltes

El seleni és un potentíssim antioxidant, garanteix el bon funcionament dels músculs i tot el sistema cardiovascular, a més, ens ajuda a protegir-nos dels radicals lliures

  • Carme Arce |
  • 10/2/2010 1:47:34

Espàrrecs de marge

És habitual en aquesta època de l’any, veure gent que busca espàrrecs al matí

  • Carme Arce |
  • 6/5/2009 22:26:27
BLOCS

La Quaresma

Diumenge ja haurem de tallar el darrer peu, dels set que en té la vella Quaresma, a punt ja per a preparar la Pasqua

  • Carme Arce |
  • 6/4/2009 19:21:49
BLOCS

Bon temps, bon sol i bones paelles

Aquest diumenge, va lluir el sol a Vilanova i arreu. Després d’un llarg hivern, tothom ja esperàvem el primer dia assolellat per anar a fer la paella

  • Carme Arce |
  • 19/3/2009 21:32:38



Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local